Retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van (on)beschadigde artikelen en het annuleren van bestellingen. U kunt artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen kunt u verzenden naar ons postbusnummer (Postbus 2555, 3800 GC AMERSFOORT). Bij BandTrinity.com kunt u gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Annuleren bestellingen

Het is mogelijk om een bestelling te annuleren. Wanneer u, om welke reden dan ook, een bestelling wilt annuleren die nog in behandeling is, kunt u een e-mail sturen naar info@bandtrinity.com. Vermeld daarbij het bestelnummer en het artikelnummer.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)

Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat BandTrinity.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag (inclusief betaalde verzendkosten) teruggestort op uw rekening. De verzendkosten zijn bij het retourneren van onbeschadigde artikelen voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op met onze klantenservice via info@bandtrinity.com en vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer en het defect.

Als het hoesje van een bij ons besteld artikel defect is bij ontvangst, maar het artikel zelf is onbeschadigd en compleet, dan hoeft u het artikel niet te retourneren. Wij sturen u kosteloos een nieuw hoesje toe. Geef duidelijk aan om welk artikel het gaat, wat uw bestelnummer is en wat voor soort hoesje beschadigd is.

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van het pakket te volgen via de site van PostNL: www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer. Echter zullen vrijwel alle zendingen via brievenbuspost terug te sturen zijn, mogelijk in de envelop waarin u de bestelling ontvangen heeft.

Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

Ctrading B.V. (BandTrinity.com)
Postbus 2555
3800 GC AMERSFOORT

Wanneer u een beschadigd of verkeerd artikel retourneert, let u er dan op dat u het product tegen de reguliere (brievenbus)verzendkosten verstuurd.

Let op!
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel eerst contact op met onze Klantenservice.