Elbert doet een update vanuit de bandbus op weg naar Zwitserland: 

‘We zoeven over een Duitse snelweg op weg naar de laatste concerten van onze ‘IN BETWEEN’ najaarstour. We krijgen al een paar dagen berichtjes binnen van Zwitserse fans die er naar uitkijken om ‘THE IN BETWEEN’ live te horen. Hoe gaaf is dat! We kijken terug op bijzondere concerten op eigen bodem. Ik kreeg er kippenvel van om de nieuwe songs eindelijk te zingen voor een zaal vol Trinity-publiek. En telkens horen we achteraf weer zaal-verhuurders: ‘Wat is jullie publiek toch ontzettend leuk!’ ‘Zeker weten!’, zeggen we dan met een grijns. Wij staan voor verbinding, hemels feest, voor hoop, voor SAMEN. En dat begint steeds duidelijker handen en voeten te krijgen. In onze liedjes, in onze optredens en in onze uitingen. Dat ga je zeker ook merken richting kerst!

Op dit moment werken we achter de schermen aan 3 te gekke nieuwe Nederlandstalige Kerstsongs die we helemaal zelf hebben geproduceerd. Niek, onze drummer, heeft nachtenlang gemixt! Op 8 december komt die EP op Spotify. We schrijven en bouwen ondertussen de kerststallentour-show samen met een bevriende Banjo-speler en toetsenist Henk Doest. Ik word nu al warm bij het idee dat we straks met heel veel vrijwilligers maneges omtoveren in Kerst-Festival-Stallen waar stamppot gegeten gaat worden, mensen mee swingen met de show, warme chocomel drinken en wij heel veel mensen gaan ontmoeten. 

‘Wij zijn één in vrede, geloof en hoop
Eén in de liefde die ons siert
Kleur je leven met die woorden 
Maak alles nieuw
Laat de wereld zien hoe je kerstfeest viert’ 

(Uit onze Kerst-single ‘Het is Kerstfeest’) 

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze email nieuwsbrief en ons te volgen op social media. Dit is een pelgrimage, een reis, die we samen met jou maken. Tot gauw ziens! 

Elbert en de rest van de boys van Trinity
Share: