Elly Rikkert gasten online

Elly & Rikkert speciale gasten in online concert op 10 april


Onder de vlag ’Trinity Wereldwijs’ brengt Trinity Nederlandstalige liedjes voor de hele familie uit. Op 22 januari werd de release gevierd van het debuutalbum ‘EEN GROTE FAMILIE’. Op 10 april is er een bijzonder online concert waarin het album wordt gepresenteerd met medewerking van onder andere Elly & Rikkert.

Trinity Wereldwijs – Een nieuwe tak aan de Trinity boom!

Vandaag, op vrijdag 26 februari komt het tweede deel van het debutalbum ‘Eén Grote Familie’ online. Hier staat onder andere het nummer ‘Vakantie’ op, een track die nostalgische gevoelens oproept. De band herinnert zich lange reizen in de auto, die uiteraard tot de nok toe vol zat. En voor zowel de gebroeders Smelt als Bert was er een gemene deler in de muziek die er in de auto klonk: Elly & Rikkert. Zo sterk is deze herinnering dat ze zelfs in de tekst van het nummer voorbij komen.

Maar er is meer. Zo is het idee voor Trinity Wereldwijs geboren tijdens de tour die Trinity in 2017 deed met Elly & Rikkert. Wat begon met een gezellige avond bij Elly & Rikkert in 2016 groeide uit tot een tour met een eigen soundtrack: ‘Wereldvreemd‘.

FAMILIE
Elly & Rikkert zijn gestopt met touren, maar voor een bijdrage aan het online concert stonden ze wel open en hier maakt Trinity dankbaar gebruik van. Elly & Rikkert zijn gestopt met touren, maar ze stonden wel open voor een bijdrage aan ons online concert. Daar hoefden we niet lang over na te denken natuurlijk!

Elbert vertelt: “Ik roep altijd dat Trinity Wereldwijs inter-generationele muziek is en daar horen naast onze eigen ouders natuurlijk ook een muzikale opa en oma bij. En ik weet dat zij voor veel meer mensen die functie hebben. Hun muziek hoort voor zoveel mensen van onze generatie bij onze jeugd dat we ze ook graag muzikaal wilde eren. Dat hebben we gedaan door de coupletten van ‘Daar Gaan We Dan’ te herschrijven. Hoe dat klinkt kan je horen in onze laatste vlog!”
In het online concert op 10 april kan je nog een paar nummers horen waar zij in meespelen, waaronder Wereldvreemd! Het was voor de band EN voor Elly & Rikkert zelf een heerlijke ervaring om nog even terug te denken aan de tour in 2017 en de magie was gelijk weer terug.

TOUR
De band gaat op 2 manieren met dit album touren: Een virtueel concert vanuit een familie-huis EN live later dit jaar. Combi-tickets en info: www.truetickets.nl

Meer info? / interview afspreken? Neem contact op met: info@bandtrinity.com
Download het perspakket HIER

Share: