Elbert Solo

Trinity is het label voor de liedjes die Elbert Smelt als solo-artiest uitbrengt. Elbert is leadzanger van de band Trinity. Met zijn broers Johan en Niek maakte hij van jongs af aan al muziek. Dat begon al in Peru, waar zij opgroeiden als kids van zendelingen in Lima. Met Bert Bos samen werd Trinity opgericht tijdens hun studietijd. Al geneeskunde studerend en reizend was er ook altijd heel veel muziek, zowel met Trinity als met de Nederlandstalige worship-band Sela, waar Elbert met Kinga Ban de leadzang deed.

Eenmaal klaar met geneeskunde werkte Elbert als part time dokter in de psychiatrie en Verslavingsgeneeskunde tot 2020. Inmiddels begon hij met tv-presentatie bij de EO (evangelische omroep). Daar is Elbert de host bij diverse kinderprogramma’s op Zapp, het jeugdkanaal van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). 

Hij begon zijn tv-carriere als ‘dokter Elbert’ in Topdoks, een medisch kinderprogramma met co-host Rachel Rosier. Daarnaast presenteerde hij bij de EO ‘Tussen Kop en Staart’, ‘De Smerige Quiz’, en ‘Rachel en Elbert passen op’. Ook maakte hij een podcast over de kerk voor NPO Luister en EO: ‘Heilige Huisjes / ‘Kerk en Ik’.

Met zijn gezin woont Elbert in Zalk, bij Zwolle. Wat hem kenmerkt is: Mensen verbinden en in beweging krijgen. Als creatieveling maakt hij graag van alles: van kippenhok tot keramiek. Van liedjes tot columns. Benieuwd geworden naar Elbert’s songs, programma’s en samenwerkingen? Check de links hieronder. 

← drag / swipe →

Spotify

Label

Contact zoeken met Elbert’s label? Stuur een bericht:

info@bandtrinity.com bookings@bandtrinity.com

Presentatie

Elbert vragen voor een dagvoorzitterschap of presentatie?

Meer informatie

Disclaimer: slechts enkele verzoeken per jaar passen in de planning.

Follow

Volg Elbert rechtstreeks op Facebook en op Instagram: